változások

2009. május 12.

Ma három diáklányom azt mondta, hogy már koreai illatom van. Nem magyar. Azt nem mertem megkérdezni, hogy ez most jó, vagy rossz hír nekem. :-) És azt sem, hogy milyen nekik a magyar illat.
Úgy tűnik, a négy év nyomot (vagy inkább szagot?) hagyott rajtam. De miért éppen mostanra, amikor már lassan hazafelé veszem az irányt?

9 hozzászólás:

Babarum írta...

Biztosan megint kétszer ettél a polipból! :D

Martalóc írta...

He, he, he. Ez jó beszólás volt a lányoktól. Mármint ha éreznek is fehéremberszagot (a Tarzan-könyvekben ezt gomangani-szagnak szokták mondani), talán nem kellett volna előrukkolni a témával. Mindenesetre kiváncsi lennék arra, hogy vajon te is érzel valamilyen tipikus emberszagot Koreában? :)

gergoke írta...

Szerintem meg a rendszeres Bondegi és Kimcsi fogyasztás lehet az oka ennek.

zsebi írta...

Szerintem meg az hogy már nem magyar öblírőkoncentrátumot használsz mert kint is felfedeztél:)

Manócska írta...

Örülök, hogy a fiúk jól elszórakoztak a "szagomon", és példálóztak a polippal, kimcsivel, bondegivel. Ez utóbbit (maz fotóval igazolhatja), nem sikerült még igazán megkóstolnom.
Fiúk! Illat, nem szag.
Köszi zsebi! Benned nem csalódtam! :-)))
m.

Babarum írta...

;-)

IreneGook írta...

Szia Manócska!
Érdeklődnék,hogy véletlenül Mo.-on nem lehet megkapni a szótárt,amit írtál. Sajnos, nemmost fogok kimenni Koreába, hogy megvehessem :((( Tetszette az írásaid. Remélem, azért továbbra is írsz e keleti kultúrról :)
Békés új évet kívánok neked is! Kérlek, írj a levelezési címemre a szótár ügyében! Köszönöm!

Manócska írta...

Kedves Irene!

Amennyire én tudom, a szótár most sem kapható még Magyarországon. És most már én sem vagyok Koreában, hogy beszerezzem.:-(
Boldog új évet!
Manócska

cukormazsola írta...

Szia manocska! Azt szeretném megkérdezni hogy most Magyarországon a koreai nagykövetségen dolgozol mert akkor szeretném a segitségedet kérni! Köszi andi

 
Manócska blogja - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB