olvasói statisztika

2007. május 13.

Olvasóim kissé hanyagolnak. Na most ennek két oka lehet... Vagy nagyon durván esik a színvonal, vagy itt a csodaszép, nyárias tavasz és olvasás helyett mindenki inkább a zöldbe vágyik. Remélem, az utóbbi! :-)
Szép tavaszt Mindenkinek!

7 hozzászólás:

Névtelen írta...

Új vagyok és szívesen olvasom a kalandjaidat, nálam is a kedvencek között található a blogod.Csak így tovább!

Névtelen írta...

Hát nem tudom, a többiek hol vannak, én rendszeresen várom a frissítést, naponta többször is benézek.
Sztem csak elromlott a statgép.:P:)

Globetrotter írta...

Nálam is előfordul néha, és én is elszontyolodom olyankor... de ne add fel, mert mind visszatérnek :)
Mi is rendszeres olvasók vagyunk Karesszal! Eszünkbe sem jut hanyagolni ;)

Manócska írta...

Én nem vagyok szomorú emiatt, inkább csak mint tényt állapítottam meg ezt a dolgot. Egyébként is elég hullámzóan írok, illetve napokig nem írok. Nekem sincs mindig kedvem a blogomhoz. :-))
Tessék csak szépen kirándulgatni! Majd télen ülünk eleget a gép előtt...

Névtelen írta...

Én igazoltan hiányoztam tanárnő kérem, május 27-ig Koreában voltam, találkoztam Verával és Karesszel, valamint követségi dolgozókkal is, akiket valószínűleg ismersz. Sajnos nem jöttél el Hwagyesa-ba így személyesen nem találkoztunk. Most azomban itthon vagyok és olvaslak szorgalmasan!!:)
K.F.

Manócska írta...

Igen, igen, bocsánat! Nem tudtam menni, olyan nagyon fáradt lettem hétvégére. Volt is valamilyen program előtte, meg utána, és nem volt erőm háromszor beutazni a városba egymás után. De gondolom, Korea nélkülem is nagy élmény volt! ;-) m.

Névtelen írta...

Ok, elhiszem, hogy fársztó lett volna beutaznod, mivel a szöuli metro, főleg a menetidők hossza miatt, nem lopta be magát a szívembe.:)Na igen, Korea azért szép volt, főleg, hogy Csedzsura is lejutottunk. Azért érdekes lett volna találkozni, mivel spontán lett volna a dolog, hiszen tényleg nem beszéltük meg előre:) Nem tudom mennyire gályáztatnak benneteket, én csupán a sok munka és a társadalmi elvárások miatt nem élnék Koreában. Amúgy a hely gyönyörű és nekem a kultúra is bejön.
K.F.

 
Manócska blogja - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB